Σχολή μπαλέτου & χορού Ballarena
 
 
 
 

Κλασικό μπαλέτο (Σύστημα Vaganova)

 

 
Τα τμήματα του μπαλέτου, απευθύνονται σε παιδιά άνω των 6 χρονών τα οποία αγαπάνε τον κλασικό χορό και επιθυμούν να εξερευνήσουν τους μαγικούς δρόμους του. Η σχολή μας ακολουθεί το διεθνές αναγνωρισμένο Ρώσικο σύστημα εκγύμνασης και εκμάθησης, που καθιερώθηκε από την διάσημη χορεύτρια και δασκάλα Agrippina Vaganova.
 
 

Εξετάσεις συστήματος Vaganova

 
Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε εξετάσεις που διεξάγονται στην σχολή μας και διοργανώνονται από την ακαδημία του Art de ballet Vaganova της Βάρνας.

Η σχολή μας έχει επιλεγεί ως εξεταστικό κέντρο.

Σκοπός της συμμετοχής των μαθητών στις εξετάσεις, είναι να αποκτήσουν πειθαρχία και ωριμότητα για τις μετέπειτα σπουδές τους.

Σύστημα Vaganova

  • Το σύστημα αυτό είναι η μίξη των καλύτερων στοιχείων του παλιού αυτοκρατορικού συστήματος με μια πιο δυναμική κίνηση την οποία η ίδια η Vaganova ανέπτυξε.
  • Το σύστημα Vaganova βοηθάει στην υγιή και ισορροπημένη ανάπτυξη των παιδιών.
  • Δίνει στον χορευτή - μαθητή την ικανότητα να αναπτύξει ένα δυνατό κορμό, επιταχύνει την μυϊκή ευλυγισία και την επιμήκυνση της κίνησης.
  • Η τεχνική του ρώσικου συστήματος δημιουργεί χορευτές οι οποίοι χρησιμοποιώντας χέρια, πόδια και κορμό σε τέλεια αρμονία, διακρίνονται σε όλο τον κόσμο.